Columbia carlos valderrama Diego Osorio Fotbal extern

Incredibil: un fost international columbian a ajuns hamal pentru traficantii de cocaina si a fost prins pe aeroport. Ce cantitate de droguri avea asupra sa

Daca ai vazut recent serialul Narcos sau alte filme artistice ori documentare cu traficanti de cocaina, atunci stii cum procedeaza acestia adesea. Si probabil mai stii ca in ziua de astazi e aproape imposibil sa treci de filtrele de securitate din aeroport.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2016, 17:47
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2016, 17:59

Fostul international columbian Diego Osorio nu a stiut insa. Sau a stiut, dar nu s-a putut opune dealerilor.

Ajuns la 46 de ani, Diego Osorio, jucator cu 17 selectii la nationala Columbiei intre 1991 si 1995, fost coleg cu Valderrama, a fost prins astazi pe aeroportul din Bogota, in timp ce voia sa se imbarce intr-un avion cu destinatia Madrid.

Osorio avea asupra sa 1.2 kilograme de cocaina si singurul lucru pe care l-a spus politistilor a fost: "Trebuia sa platesc o datorie". Acesta a lasat de inteles ca a fost amenintat si obligat sa devina hamal pentru traficanti.

Diego Osorio a mai fost arestat pentru posesie de cocaina in 2002, pe aeroportul din Miami, Statele Unite.

De-a lungul carierei, acesta a jucat la Independiente Medellin, Atletico Nacional si Santa Fe.

De altfel, despre Atletico Nacional se spune in Columbia ca a fost chiar finantata de Pablo Escobar in anii 80 si la inceputul anilor 90, pana cand acesta a fost prins si ucis de autoritati, dupa ani in care a fost vanat pentru fapte de narcoterorism.

a

Modifică setările cookies