"I-am sarutat mainile, picioarele, fruntea. Le-am cerut tuturor sa se roage'' Drama prin care trece Maradona alaturi de familie

"I-am sarutat mainile, picioarele, fruntea. Le-am cerut tuturor sa se roage'' Drama prin care trece Maradona alaturi de familie

Maradona trece prin clipe grele dupa ce tatal sau a fost dus la spital in stare grava.

Legendarul fotbalist argentinian Diego Maradona se roaga pentru viata tatalui sau, in varsta de 87 ani, internat in stare critica intr-o clinica din Buenos Aires, relateaza agentia EFE.

''Am incredere in Dumnezeu si Papa si ma rog pentru viata batranului meu. Tatal meu va trece peste asta. I-am sarutat mainile, picioarele, fruntea. Le-am cerut tuturor sa se roage'', a declarat Maradona, dupa ce si-a vizitat tatal in spital, unde viata lui atarna de un fir de par.

Don Diego, cum este cunoscut tatal fostului fotbalist argentinian, are grave probleme respiratorii si cardiace. Maradona a venit special in Argentina din Emiratele Arabe Unite din cauza starii grave a parintelui sau.

in luna mai, Don Diego a fost internat la acelasi spital Los Arcos timp de 10 zile din cauza unei infectii urinare, iar in octombrie trecut a fost spitalizat pentru o pneumonie.

Sursa: Agerpress

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies