Paul Pogba Atletico Madrid Liga Campionilor Manchester United Fotbal extern

Hoții i-au spart casa starului lui Manchester United în timp ce acesta juca în Liga Campionilor!

Paul Pogba oferă recompensă oricărei persoane care are un indiciu despre infractorii care au intrat în locuința sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 10:03
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 10:05

Paul Pogba, mijlocaşul francez al echipei Manchester United, a declarat că locuinţa sa a fost spartă de hoţi, marţi, în timpul meciului cu Atletico Madrid, din Liga Campionilor, informează BBC, preluat de news.ro.

”Noaptea trecută s-a întâmplat cel mai mare coşmar al familiei noastre, când ne-am dat seama că a fost o spargere la casa noastră în timp ce copilaşii noştri dormeau în dormitorul lor.

Pogba: ”Hoții au luat de la noi ceva mai valoros decât orice... sentimentul de siguranță”

Hoţii au fost în casa noastră timp de mai puţin de cinci minute, dar în acel interval au luat de la noi ceva mai valoros decât orice aveam în casă... sentimentul de siguranţă.

Asta s-a întâmplat în timpul ultimelor minute ale meciului de ieri seară, când ştiau că nu vom fi acasă. Eu şi soţia mea am mers repede acasă, neştiind dacă sunt în siguranţă şi nevătămaţi copiii noştri. 

Ca tată, nu există un sentiment mai urât pe lume decât să nu fii acolo să îţi protejezi copiii şi sper sincer că nimeni nu va trebui să simtă vreodată ce am simţit eu noaptea trecută.

Din acest motiv aş vrea să ofer o recompensă oricărei persoane care are un indiciu ca să ne ajute. Vă rog să trimiteţi orice informaţie la [email protected], a scris Pogba într-un mesaj postat miercuri seară pe Twitter, precizează news.ro.

Manchester United a ratat calificarea în sferturile Ligii

Marți, francezul a intrat în minutul 67 al meciului pierdut pe teren propriu de Manchester United, 0-1 cu Atletico Madrid. 

În tur, scorul a fost 1-1, astfel că spaniolii s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!