Griezmann arunca bomba! "Daca ma vrea acolo, ma voi duce" | Destinatie surpriza pentru vedeta Frantei
Sambata 08 Septembrie 2018, 18:20

Griezmann arunca bomba! "Daca ma vrea acolo, ma voi duce" | Destinatie surpriza pentru vedeta Frantei

Francezul Griezmann a anuntat unde s-ar putea retrage dupa super performantele din cariera.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Posibila destinatie surpriza pentru Antoine Griezmann. Francezul o poate lua pe urmele lui Ibrahimovic si ia in calcul sa mearga in Statele Unite pentru a se retrage de la Inter Miami, echipa patronata de David Beckham.

Fotbalistul in varsta de 27 de ani a declarat ca doreste sa-si incheie cariera in America pentru ca este impresionat de mentalitatea si cultura din Statele Unite. Acesta o sa aleaga intre Los Angeles si Miami.

"Daca Beckham ma vrea la clubul lui, ma duc. Vreau sa-mi inchei cariera in Statele Unite. Nu stiu inca daca o sa fie la Miami sau Los Angeles. Sunt doua orase grozave! Apreciez foarte mult mentalitatea si cultura Americana", a declarat Griezmann pentru Goal.com.

Griezmann a castigat La Liga, Supercupa Europei si Europa League cu Atletico Madrid si Cupa Mondiala cu nationala Frantei. Are 24 de goluri marcate in 62 de partide pentru prima reprezentativa.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”