Gica Hagi Ianis Hagi rangers Fotbal extern

Gică Hagi a dat ultimele detalii despre starea lui Ianis Hagi! Ce a spus ”Regele”, după ce s-a întâlnit cu fiul său la Sevilla

Gică Hagi a oferit ultimele detalii despre starea lui Ianis Hagi, care este indisponibil din luna ianuarie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Mai 2022, 10:12
Data actualizarii: Sambata 21 Mai 2022, 10:16

Mijlocașul celor de la Rangers a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, astfel că antrenorul său nu s-a putut baza pe el pentru finalul acestui sezon. 

”Regele” a asistat la finala Europa League de la Sevilla, dintre Rangers, echipa lui Ianis Hagi, și Eintracht Frankfurt, și a vorbit despre situația fiului său.

"(n.r. despre finala Europa League) Alt nivel. Mă mai duc din când în când să îmi clătesc ochii. Ne-am simțit bine două zile. L-am văzut și pe Ianis, nu îl mai văzusem de foarte mult timp. E bine, e în procesul de recuperare, încă e la jumătate. Arată bine, toată lumea e mulțumită. E pe drumul bun și sperăm să revină cât mai devreme și cât mai bine.

Nu uitați că a fost cel mai bun tânăr de la ei, număr 10. Nu trebuie să numărăm zilele, cum i-am zis și lui, trebuie doar să revină mai bine și mai puternic. A luat-o de la zero, a avut o accidentare foarte grea. Lucrează foarte mult", a spus Hagi.

4 goluri și 4 pase decisive a strâns Ianis Hagi în cele 27 de meciuri jucate în acest sezon

7 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt

Ianis Hagi, regretat după finala Europa League

Absența lui Ianis Hagi a fost evidențiată de mai multe publicații scoțiene, dar și de jurnalistul Raj Chohan, de la BBC, a scris imediat după finalul meciului: "Realizare incredibilă pentru Rangers, având în vedere că nici măcar nu l-a avut pe Ianis Hagi în fazele eliminatorii, dar nici pe Alfredo Morelos în semifinală sau finală. Doi dintre cei mai buni jucători ai lor, dar tot au reușit să meargă până la capăt în Europa League. Rangers e neînvinsă în ultimele meciuri cu Ianis Hagi, una dintre cele mai tari serii din Europa".

De asemenea, jurnalistul brazilian Guilherme Lopes a notat: "Păcat de absența lui Ianis Hagi, nu numai pentru Rangers, ci și pentru spectacol, în general. Talentatul mijlocașul ofensiv de picior stâng a fost cel mai bun jucător al echipei în sezonul trecut. La 23 de ani, este decarul echipei naționalei, iar Rangers se bazează mult pe el".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!