FOTO | Lacrimile unui campion! Buffon si-a anuntat retragerea in lacrimi: "A fost ultimul meu meci la nationala!"
Marti 14 Noiembrie 2017, 09:43

FOTO | Lacrimile unui campion! Buffon si-a anuntat retragerea in lacrimi: "A fost ultimul meu meci la nationala!"

Italia a ratat prezenta la Campionatul Mondial. Ultima data cand s-a intamplat asta a fost in 1958. Suedia a castigat prima mansa a barajul, scor 1-0, iar returul s-a incheiat cu scorul de 0-0.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

La finalul partidei, Buffon si-a anuntat retragerea de la echipa nationala.

"A fost ultimul meu meci pentru nationala. Sunt dezamagit, insa nu pentru mine, ci pentru acest grup. Pentru ca am ratat un obiectiv care, la nivel social, era important. Aceasta este singura mea dezamagire si nu faptul ca imi inchei cariera la nationala. Timpul trece pentru toti, este un tiran, si asa este corect sa fie",
a declarat Buffon dupa meciul cu Suedia.

Legendarul portar al Italiei, ajuns acum la 39 de ani, a debutat la nationala in urma cu 20 de ani. Tot intr-un meci de baraj.

Buffon nu este singurul care pune punct dupa ratarea calificarii. De Rossi si Barzagli au anuntat si ei ca se retrag la echipa nationala.

Vezi mai jos o galerie foto emotionantaFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
2 comentarii
  • 14 2017
    Robert Mare portar. Italia plateste inca odata pt jocul lor defensiv...
  • 14 2017
    anticlonawecebeu Cum Marele Bufon plange pt ratarea calificarii? !O fi el legendar dar e totusi prea mult. ...Sa vina in Romania sa vada ce "mare durere " este dupa ratarea unei calificari! Sa -i privim pe alde chirichizdes, s (canciu ),chirpiciu, s (tancu pilosul ),pintilia, etc! Astia de durere se iau de mana cu imba (tamas) si rup cluburile in doua! Astia nu vor plange pt ratarea unei calificari veci! Astia sunt la nationala fiind impinsi de puscariasul jeje oieru '!...
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
BRAT