FOTO | Cristiano Ronaldo, cavaler de onoare la nunta celui mai puternic impresar din fotbal! Mireasa, eclipsata de zecile de staruri invitate :)

Jorge Mendes, cel mai tare impresar din fotbalul mondial, omul care ii reprezinta pe Ronaldo, Falcao, James Rodriguez ori Pepe, s-a insurat. La nunta acestuia au 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 August 2015, 17:35
Data actualizarii: Luni 03 August 2015, 20:32

Impresarul care l-a transferat pe Ronaldo la Manchester United si la Real Madrid a facut mare nunta mare in Portugalia. L-a pus cavaler de onoare pe Ronaldo la un eveniment cu peste 400 de invitati, intre care Florentino Perez, James Rodriguez, Deco, dar si Sir Alex Ferguson.

Potrivit presei din Portugalia, Balonul de Aur i-ar fi facut cadou de nunta o insula in Grecia. Anul trecut, Ronaldo si-a petrecut in Grecia vacanta cu Irina si i-a placut.

Agentul lui Ronaldo e cel mai puternic impresar din lume. Ii mai are sub contract pe Mourinho, Falcao, Pepe si James Rodriguez.

Englezii de la Daily Mail au prezentat astazi si cateva poze de la nunta celui mai renumit agent, omul care a strans o avere de invidiat din fotbal fara sa joace vreodata la nivel profesionist (CLICK AICI PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIILE).

Printre cele mai scumpe transferuri intermediate de Jorge Mendes se numara mutarea lui Ronaldo la Real Madrid (peste 90 de milioane de euro), a lui James Rodriguez de la Porto la Monaco (40 de milioane) si de la Monaco la Real (80 de milioane), dar si cea pe cele ale lui Falcao: de la Porto la Atletico, Atletico - Monaco, Monaco - United si Monaco - Chelsea.

Modifică setările cookies