Fotbal extern

FOTO | Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor! Ce premiu a primit portughezul

Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 14:33
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 14:40

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a marcat o ”dublă” în meciul Portugaliei cu Irlanda și a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile pentru o echipă națională.

Cu 111 goluri, portughezul a depășit recordul iranianului Ali Daei, care avea 109 goluri, și a intrat în Cartea Recordurilor. Cristiano, care va juca pentru Manchester United după ce campionatele se vor relua, s-a pozat cu premiul primit din partea Guinness World Records și a urcat fotografia pe rețelele de socializare.

Portughezul a oferit și primul interviu după transferul la United, unde are amintiri frumoase. Primul Balon de Aur și prima ligă a Campionilor din CV-ul său au fost cucerite în tricoul ”diavolilor”, sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

"Așa cum știți, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult și abia aștept să debutez.

Așa cum știe toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost "cheia". Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting și pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal. M-a ajutat mult, m-a învățat multe și a avut un rol important. 

Prin prisma relației noastre, vorbim tot timpul și este o persoană incredibilă, îl plac foarte mult și a fost cheia pentru poziția în care mă aflu acum, cea de a semna cu Manchester United”, a spus Ronaldo.

La Manchester United, Ronaldo va purta numărul 7, care era, inițial, pe spatele lui Edinson Cavani. Uruguayanul a preluat numărul 21.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies