Anglia

OFICIAL | Manchester United a anunțat ce număr va purta Cristiano Ronaldo

Manchester United a anunțat ce număr va purta Cristiano Ronaldo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 22:51
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 22:56

Cristiano Ronaldo (36 de ani) va purta numărul 7 la Manchester United, după cum a anunțat clubul de pe Old Trafford, prin intermediul site-ului oficial.

În Anglia s-a vorbit despre posibilitatea ca Ronaldo să poarte alt număr decât cel cu care ne-a obișnuit, pentru că numărul 7 era deja luat de Edinson Cavani, iar Premier League nu permite schimbarea numerelor în plin sezon.

Ronaldo va purta numărul 7 la Manchester United

 

Se pare că United a găsit o ”portiță” pentru ca Ronaldo să joace cu numărul său, purtat în trecut și de alte legende ale clubului, precum George Best, Eric Cantona sau David Beckham.

Cavani va purta numărul 21, potrivit site-ului oficial al lui Manchester United.

Portughezul a oferit și primul interviu după transferul la United, unde are amintiri frumoase. Primul Balon de Aur și prima ligă a Campionilor din CV-ul său au fost cucerite în tricoul ”diavolilor”, sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

"Așa cum știți, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult și abia aștept să debutez.

Așa cum știe toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost "cheia". Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting și pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal. M-a ajutat mult, m-a învățat multe și a avut un rol important. 

Prin prisma relației noastre, vorbim tot timpul și este o persoană incredibilă, îl plac foarte mult și a fost cheia pentru poziția în care mă aflu acum, cea de a semna cu Manchester United”, a spus Ronaldo.

CITESTE SI

Modifică setările cookies