Vineri 27 Noiembrie 2009, 12:21

FOTO / Ce cadou de consolare a primit Becks pentru ca a pierdut finala Cupei cu Galaxy!

FOTO / Ce cadou de consolare a primit Becks pentru ca a pierdut finala Cupei cu Galaxy!

Acesta este cel mai nou cadou primit de David Beckham de la sotia sa, Victoria. Bentley-ul de 190.000 de euro vine ca o consolare dupa ce Becks a pierdut finala Cupei cu LA Galaxy.

"David este mega incantat. Iubeste la nebunie masina", spune un prieten al celor doi! Si il credem pe cuvant! Bentley Continental GT Supersport atinge 328 de km/h.

Daca Vic isi permite o colectie de genti Birkin de aproape de doua milioane de euro, toate aproape identice, nu vedem de ce nu s-ar rasfata si Becks cu un garaj plin de masini luxoase! Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, Porsche, Jeep Wrangler, Ferrari  360 Spider, F430, F550 si 550 Maranello, Range Rover, Lamborghini, Aston Martin, Hummer sau Cadillac Escalade isi fac loc in garajul lui Beckham.

David Beckham face parte din galeria starurilor care pot pierde o avere dupa ce au achizionat proprietati imobiliare in cel mai ambitios proiect din lume - Palm Jumeirah! Constructorul Nakheel, sub egida Dubai World, a incetat lucrarile de constructie din cauza datoriilor imense. Dubaiul se confrunta cu o criza imobiliara fara precedent.
 

 

Cum arata in imaginile de pe satelit proiectul Palm Jumeirah!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

David Beckham

BREXIT. Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului May a fost respinsă la limită. Ce variante are premierul