Grzegorz Krychowiak AEK Atena FC Krasnodar Rusia Ucraina Fotbal extern

Fostul star de la PSG și Sevilla explică de ce a plecat de la echipa din Rusia: ”Copiii mor în Ucraina, nu puteam face altfel”

Jucătorii străini de la Krasnodar au plecat de la club în semn de protest față de invazia armatei lui Putin în Ucraina.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 13:57
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 14:00

Internaționalul polonez Grzegorz Krychowiak (32 de ani), fost jucător la Sevilla sau Paris Saint-Germain, a explicat motivele pentru care a părăsit clubul din Rusia la care era legitimat de anul trecut, Krasnodar.

”A fost o decizie dificilă, dar nu puteam face altfel. De când a început războiul, am urmărit ce se întâmplă în Ucraina. Consecințele invaziei rușilor sunt și vor fi imense. Oamenii obișnuiți, copiii mor acolo... 

Inima mi se frânge și nu am putut face altceva decât să plec din Rusia. Așa am considerat că trebuie să fac, cu toate consecințele asupra carierei mele, a fost o decizie morală personală”, a declarat Krychowiak pentru football.ua.

Krychowiak, două trofee de Europa League cu Sevilla și trei turnee finale cu Polonia

Mijlocașul polonez, care a câștigat Europa League cu Sevilla în 2015 și 2016, a jucat cu naționala la trei turnee finale (Euro 2016 și 2020 și Mondialul din 2018) și s-a transferat zilele trecute la AEK Atena.

La începutul lunii martie, toți jucătorii străini de la Krasnodar au plecat de la club în semn de protest față de invazia armatei lui Putin în Ucraina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!