VIDEO Fostul star de la Porto și Atletico Madrid cântă acum hip hop creștin și recunoaște: ”Știam doar de alcool și țigări”

Jackson Martinez Atletico Madrid Columbia FC Porto hip hop Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 12:57
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 13:31

A fost de trei ori la rând golgheter în Portugalia.

Atacantul columbian Jackson Martinez, care s-a retras anul trecut, a recunoscut în presa din țara natală excesele din timpul carierei sale de jucător.

A scos recent al doilea album

”Am dus o viață plină de pofte și păcate. Mă duceam la tot felul de petreceri și beții, eram înconjurat de alcool, țigări și multe alte lucruri. Acum am luat decizia să mă concentrez pe Dumnezeu”, a declarat Martinez. 

Fostul fotbalist în vârstă de 35 de ani cântă acum hip hop creștin, a debutat în industria muzicală în 2018 și de curând a scos al doilea album.

92 de goluri în trei sezoane la Porto

Jackson Martinez și-a făcut un nume în Europa pe când evolua la FC Porto, unde a câștigat de trei ori consecutiv titlul de golgheter al campionatului: în 2013, 2014 și 2015.

În total, a marcat 92 de goluri în cele trei sezoane petrecute pe ”Estadio do Dragao”!

A plecat apoi la Atletico Madrid, însă după un sezon nereușit s-a transferat în China. O accidentare la gleznă l-a scos din circuit timp de două sezoane, după care și-a încheiat cariera la Portimonense, în Portugalia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!