Thomas Gravesen Real Madrid Fotbal extern

Fostul galactic a câștigat din poker peste 100 milioane de dolari, e vecin în Las Vegas cu Nicolas Cage și conduce un Mercedes de 500.000 $

Viață de film pentru un fost jucător al lui Real Madrid, fotbalist care a înscris și în poarta naționalei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 18:27
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 18:55

Danezul Thomas Gravesen (45 de ani) și-a trăit viața după propriile reguli și după ce s-a retras din fotbal. 

Mijlocaș "la distrugere", fostul internațional danez s-a îndrăgostit de jocurile de noroc, iar hobby-ul său l-a făcut un om bogat, care trăiește în lux și excentrități. 

Sports Bible scrie că Gravesen a ajuns să câștige peste 100 milioane de dolari din poker, iar în prezent s-a stabilit în Las Vegas, unde are vecini celebri, precum superstarul de la Hollywood, Nicolas Cage, sau fostul lider mondial din ierarhia ATP, Andre Agassi. 

Tot sursa mai sus citată notează că fostul mijlocaș de la Real Madrid conduce un bolid Mercedes care ar fi costat 500.000 de dolari. Pasiunea pentru jocurile de noroc datează de când Gravesen juca pentru Everton, în Anglia (2000-2004).

Tabloidele britanice scriau în urmă cu aproape două decenii că danezul avea tot felul de glume proaste. La un moment dat, Gravesen (cinci goluri în 66 de selecții pentru națională) l-ar fi alergat cu artificii pe fizioterapeutul formației. 

La Real Madrid se spune că brazilianul Robinho, condamnat acum la închisoare, l-ar fi enervat pe recalcitrantul fotbalist nordic. Gravesen nu a stat pe gânduri și i-ar fi aplicat o corecție fizică sud-americanului cu gleznă fină. 

Thomas Gravesen le-a rămas în memorie fanilor români și prin golul înscris pe fostul stadion 23 august, în meciul jucat pe un teren groaznic, 2-5 cu Danemarca. Gravesen l-a văzut pe Lobonț ieșit mult din poartă și a marcat de la centrul terenului golul de 2-2. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!