VIDEO EXCLUSIV Florin Manea, noi detalii despre Cristiano Ronaldo, aflate direct de la sursă: „Nu i s-a părut o super-vedetă!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 17:42
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 18:08

Florin Manea a fost protagonistul „Interviului de 10”, realizat de Carmen Dumitru, pentru Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Florin Manea este agentul unuia dintre cei mai promițători jucători români. Radu Dragușin (20 ani) este sub contract cu Juventus, dar torinezii l-au împrumutat în acest sezon la două echipe, Sampdoria și Salernitana, fundașul central adunând 20 de prezențe în acest sezon de Serie A. 

Drăgușin a plecat de la „Bătrâna Doamnă” în aceeași perioadă cu Cristiano Ronaldo (37 ani). Iar în sezonul când au fost coechipieri, românul a rămas impresionat de modestia starului portughez. Atât de impresionat încât a simțit nevoia să-i comunice acest lucru și lui Florin Manea. 

Florin Manea: „Nu te duci să-l deranjezi cu orice fel de prostie” 

„Mi-a zis că, în primul rând, e un foarte modest. Din ce a văzut el. E foarte accesibil, nu i s-a părut o super-vedetă, de neatins, în colțul lui, acolo. Normal că nu te duci să-l deranjezi cu orice fel de prostie, dar i s-a părut un om incredibil de accesibil. Chiar așa s-a exprimat”, a declarat Florin Manea la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena.  

Florin Manea, încrezător în Radu Drăgușin 

„Radu Drăgușin va fi 15 ani de acum înainte, el o să fie stâlp acolo. Nu zic acum că e talentul mondial, nu! Radu Drăgușin este un copil talentat, dar este un copil făcut de muncă, de seriozitate și de inteligență.

Acum, daca te uiti pe transfermarkt, este cotat la 3,5 milioane de euro, dacă mă uit după evaluarea lui Juventus, fără 10 milioane de euro nu îl dă. În 5 ani o să valoreze sigur 40-50 de milioane”, a precizat impresarul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!