Fara Messi, Ronaldo sau Neymar la Mondial? FIFA declanseaza razboiul total: pedeapsa DRASTICA pentru starurile care vor juca in Superliga

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 Noiembrie 2018, 19:16

	Fara Messi, Ronaldo sau Neymar la Mondial? FIFA declanseaza razboiul total: pedeapsa DRASTICA pentru starurile care vor juca in Superliga

FIFA declara razboi proiectului gandit de marile cluburile.

Cluburile de top din Europa vor sa renunte la UEFA Champions League si sa infiinteze o competitie doar a lor. Superliga ar urma sa ia locul celei mai populare intreceri intercluburi din lume, iar echipele sunt atrase cu un bonus colosal: 500 de milioane de euro ia castigatoarea.

Gianni Infantino, presedintele FIFA, face un anunt soc pentru Messi, Ronaldo, Neymar sau Mbappe: cine joaca in Superliga isi ia adio de la Campionatul Mondial.

"Aceasta amenintare exista, in mod evident. Cred ca cei responsabili vor fi destul de rezonabili inainte de a se separa complet",
a declarat Infantino.

Ramane de vazut de reala este amenintarea lui Infantino si cat de departe poate merge FIFA in demersul sau de suspendare a jucatorilor.

Bonusul financiar promis de Superliga este unul incomparabil cu ce ofera UEFA. Real Madrid a castigat doar 80 de milioane de euro dupa ce a obtinut trofeul UEFA Champions League.

 Primele cluburi care si-au unit fortele, in 2015, pentru gandirea unui plan alternativ pentru Champions League, au fost Bayern Munchen, Juventus, Barcelona si Real Madrid. Liderul acestui grup "Big Four" a fost Karl Heinz Rummenigge, presedintele lui Bayern Munchen. El a asigurat comunicarea intre cele patru cluburi, dar si intre grupul nou format si UEFA.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Reacția oficială a autorităților după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies