Fotbal extern

'Echipajul' de 11+1 de la Cupa Africii! Momentul care arata cat de ORIGINALA e competitia! :) Ce s-a intamplat astazi:

Cupa Africii este o competitie atipica, iar gestul de astazi a starnit rasetele presei internationale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Februarie 2015, 17:56
Data actualizarii: Joi 12 Februarie 2015, 18:08

Este vorba despre cea mai buna echipa formata din jucatorii care s-au remarcat la editia din acest an. Coasta de Fildes a castigat turneul, pentru a doua oara in istorie, dupa loviturile de departajare.

Ghana a pierdut finala, insa numai dupa ce si portarii au ajuns sa execute. Cel al Costei de Fildes a parat lovitura rivalului sau din poarta Ghanei, pentru ca, mai apoi, sa transforme lovitura de la 11 metri!

Chiar si asa, el a jucat doar in finala pentru echipa sa nationala si a facut meciul carierei. Insa noutatea este ca echipa ideala a Cupei Africii, data publicitatii de francezii de la L'Equipe, contine doi portari, deci e formata din 12 jucatori!

Unul este congolezul Kidiaba, iar celalat este portarul titular al Coastei de Fildes, Sylvain Gbohoua, cel care a aparat poarta echipei sale, mai putin in finala. In ultimul meci, titular in poarta si erou national a fost Boubacar Barry.

Iata echipa ideala, formata din 12 jucatori:

Sylvain Gbohouo (Coasta de Fildes), Robert Kidiaba (RD Congo) - Serge Aurier (Coasta de Fildes), Harrison Afful (Ghana), Kolo Toure (Coasta de Fildes) - Andre Ayew (Ghana), Yaya Toure (Coasta de Fildes), Max Gradel (Coasta de Fildes), Yannick Bolasie (RD Congo), Gervinho (Coasta de Fildes) - Atacanti: Christian Atsu (Ghana), Wilfried Bony (Coasta de Fildes),

Modifică setările cookies