Fotbal extern

Dynamo Kyiv reacționează după ce presa ucraineană a scris că nu vrea să trimită jucători la națională

Oficialii lui Dynamo Kyiv refuză să lase jucătorii să meargă în cantonamentul naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 15:48
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 16:02

Presa din Ucraina a anunțat astăzi că Dynamo Kyiv refuză să le dea voie jucătorilor să meargă la o acțiune a naționalei, progamată în Slovenia, la sfârșitul lunii aprilie.

Motivul pentru care oficialii clubului refuză să lase jucătorii la națională ar fi legat de faptul că Dynamo are programate mai multe meciuri caritabile, așa că fotbaliștii nu sunt pregătiți să meargă la națională.

„Dynamo nu poate trimite jucători la echipa națională a Ucrainei la datele specificate”, se arată în comunicatul clubului pentru UAF.

„După cum știți, FC Dynamo Kyiv (inclusiv jucătorii menționați în scrisoarea dumneavoastră) desfășoară în prezent o serie de meciuri caritabile cu cluburi de top din Europa sub sloganul „Opriți războiul, pentru pace!”, care au menirea să atragă atenția comunității internaționale asupra incidentelor din Ucraina.

Aceste meciuri vor avea loc în perioada aprilie - mai 2022. 

În aceste condiții, Dynomo nu este în măsură să trimită jucători la națională la datele pe care le precizați. În același timp suntem încrezători că meciurile pe care le vor juca le vor oferi fotbaliștilor noștri să atingă cea mai bună formă sportivă până vor ajunge la națională.

În același timp, FC Dynamo se angajează să trimită jucătorii la națională cu cel puțin o săptămână înainte de acțiune de la turneul final, așa cum o cere regulamentul”, se mai arată în comunicatul lui Dynamo Kyiv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies