Dueluri DE FOC la Cupa Africii, stelistul Varela se bate cu Bokila! Cum arata grupele turneului final, care va incepe in ianuarie

Dueluri DE FOC la Cupa Africii, stelistul Varela se bate cu Bokila! Cum arata grupele turneului final, care va incepe in ianuarie

•Confederatia Africana de Fotbal a tras astazi la sorti grupele turneului final al Cupei Africii, care va avea loc in perioada ianuarie - februarie 2015
•Mai multi fotbalisti din Liga I vor fi prezenti la Cupa Africii, printre care si stelistul Varela

Cupa Africii pe Natiuni, editia 2015, si-a stabilit cele patru grupe. Turneul final va incepe pe 17 ianuarie, iar finala va avea loc pe 8 februarie.

Mutata de urgenta in Guineea Ecuatoriala, dupa refuzul Marocului (care a dus si la excluderea nationalei marocane de la turneul final) de a mai organiza competitia, Cupa Africii va strange fotbalisti din cele mai importante campionate ale lumii. Liga I va avea, insa, si ea cativa reprezentanti, iar Fernando Varela (Steaua / Capul Verde), Nuno Rocha (CSU Craiova / Capul Verde), Ferebory Dore (CFR Cluj / Congo) si Syam Ben Youssef (Astra / Tunisia) vor participa la turneul final.

Tragerea la sorti a grupelor Cupei Africii a fost efectuata la Malabo, capitala Guineei Ecuatoriale, iar doua dintre grupe le-au luat ochii fanilor, fiind considerate adevarate "grupe ale mortii".

Iata cum vor arata grupele Cupei Africii pe Natiuni - 2015

Grupa A
Guineea Ecuatoriala
Congo
Gabon
Burkina Faso

Grupa B
Zambia
RD Congo
Insulele Capului Verde
Tunisia

Grupa C
Ghana
Senegal
Africa de Sud
Algeria

Grupa D
Coasta de Fildes
Guineea
Camerun
Mali

Pusa sub semnul intrebarii din cauza epidemiei de Ebola din Africa, Cupa Africii se va disputa conform programului stabilit initial.

Competitia va afecta campionatele importante ale Europei, jucatorii africani ai marilor echipe urmand sa fie prezenti la turneul din Guineea Ecuatoriala. Jucatorii africani din Liga I care vor lua parte la Cupa Africii vor rata mare parte a pregatirilor de iarna alaturi de echipele de club.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies