Doua cluburi URIASE din Europa, implicate in meciuri aranjate. Patru echipe au fost confirmate ca au luat parte la meciuri trucate

Doua cluburi URIASE din Europa, implicate in meciuri aranjate. Patru echipe au fost confirmate ca au luat parte la meciuri trucate

Olandezii s-au trezit cu un scandal imens de meciuri aranjate.

Un nou scandal de meciuri aranjate zguduie fotbalul european. Prima liga din Olanda se inscrie oficial pe lista competitiilor care au suferit in urma meciurilor manipulate de casele de pariuri, o lista pe care prima liga din Italia se afla la loc de frunte.

Willem II este echipa ce a luat parte la cel putin 3 meciuri dovedite a fi aranjate. Confruntarea dintre Willem si FC Utrecht, din 9 august 2009, terminata cu scorul de 1-0 pentru Utrecht, a fost aranjata. De asemenea, infrangerile din deplasare cu Feyenoord si Ajax, din acelasi sezon, au fost confirmate ca fiind aranjate.

Omul din spatele scandalului este Ibrahim Kargbo, care a lucrat cu Wilson Raj Perumal, cunoscut pentru aranjatul meciurilor. De asemenea, o parte din coechipierii lui Kargbo au fost de asemenea implicati.

Directorul de operatiuni al primei ligi din Olanda, Gijs de Jong, a declarat: "Fotbalul olandez este ultimul care a intrat pe aceasta lista a competitiilor ce si-au pierdut inocenta. Stim ca meciurile aranjate nu se opresc la granita tarii noastre, am anticipat de mult timp ca vor ajunge si la noi. Este o problema ce se umfla din ce in ce mai tare. Clubul Willem II, fanii lor si toti ce implicati vor avea de suferit. Speram in acelasi timp sa se intample si lucruri bune, si anume sa luam masuri pentru a starpi aceasta problema".

VIDEO PROTVPLUS.RO

EMA a anunțat când ar putea fi aprobat vaccinul Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies