Fotbal extern

Dorit de Barcelona, Xavi este coleg la Al-Sadd cu un fost mare internațional român: ”E mult respect pentru fotbal”

Fostul antrenor de la FCU Craiova, Ovidiu Stîngă (48 de ani), și-a găsit rapid un nou angajament după ce a fost demis de la gruparea olteană, pe care a pregătit-o în sezonul precedent, în Liga 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 21:04
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 21:10

Tehnicianul a plecat în Qatar, unde se ocupă de grupele de juniori ale celor de la Al-Sadd. La echipa mare a clubului, antrenor este Xavi Hernandez, care este dorit insistent de Barcelona în această perioadă.

Presa internațională se așteaptă ca acesta să ajungă mâine în Spania și să semneze cu gruparea de pe Camp Nou.

Ovidiu Stîngă lucrează la clubul lui Xavi din Qatar

Stîngă, de trei ori campion al Olandei cu PSV ca jucător, se ocupă acum de grupele de juniori U15-U19 ale celor de la Al-Sadd.

„Sunt în Qatar acum. Sunt la Al Sadd, la nivel de copii și juniori, la grupele U15-U19. Ajut antrenorii pe teren și pe partea tactică. Fac ce îmi place, fotbal, e o experiență interesantă.

Lucrez împreună cu un româno-belgian pe partea tehnico-tactică. El e la U8-U14, iar eu la U15-U19. Lucrurile se mișcă bine aici și e mult respect pentru fotbal”, a spus Stîngă, pentru GSP.ro.

Stîngă a lucrat în cadrul clubului PSV Eindhoven și după retragere. A fost antrenor al grupelor de juniori între 2009 și 2010, iar șase ani mai târziu a lucrat în departamentul de scouting al clubului.

Modifică setările cookies