Doi jucatori de la TSKA Moscova suspendati pentru dopaj! VEZI cine e de vina!

Autor: Sport.ro
Marti 08 Decembrie 2009, 14:17

UEFA a decis sa suspende doi jucatori de la TSKA Moscova pentru meciul de marti, cu Besiktas. Totul a pornit de la doctorul rusilor care a anuntat ca la meciul cu Manchester United, ca le va administra jucatorilor Sudafed, un derivat de pseudoefedrina.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Ignasevici si Berezutki, care au fost titulari la meciului impotriva lui Manchester United, de pe Old Trafford (scor 3-3), din grupa B a Ligii Campionilor, au fost supusi unui control antidoping la finalul jocului disputat la 3 noiembrie.

"Medicul echipei a recunoscut ca a comis o eroare de procedura la jocul impotriva lui Manchester United", a anuntat clubul moscovit adaugand ca medicul "nu a raportat faptul ca jucatorii au luat Sudafed".

Acest medicament, folosit pentru a trata raceala, nu este in prezent pe lista produselor dopante, dar utilizarea sa trebuie sa fie raportata la UEFA.
Inainte de audierea medicului de catre instantele forului european, UEFA a decis "suspendarea celor doi jucatori", se precizeaza pe site-ul clubului rus.

Agentia Mondiala Antidoping (AMA) a decis la 20 septembrie ca pseudoefedrina, deja interzisa inainte de 2003, sa revina pe lista produselor dopante de la 1 ianuarie 2010. Utilizarea sa in doze mari ducand in fapt la imbunatatirea performantelor.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
BRAT