Doar cinci jucatori isi merita salariile monstruoase! Cum arata primul 11 al celor mai bine platiti fotbalisti de pe planeta

Doar cinci jucatori isi merita salariile monstruoase! Cum arata primul 11 al celor mai bine platiti fotbalisti de pe planeta

Marca a publicat lotul celor mai buni jucatori din lume.

Publicatia spaniola Marca a alcatuit primul 11 al celor mai buni jucatori din lume, in comparatie cu cel al celor mai bine platiti jucatori din lume. Conform spaniolilor, doar cinci jucatori isi merita banii pe care ii obtin si fac parte din ambele formatii.

Multe echipe de top aleg sa plateasca salarii mari pentru unii jucatori, insa putini se ridica la asteptarile castigurilor. Comparand cele doua loturi se poate vedea o discrepanta clara dintre cele doua echipe.

Cei cinci jucatori care sunt prezenti in ambele formatii sunt Sergio Ramos, Virgil Van Dijk, Kevin De Bruyne, Lionel Messi si Neymar.

Primul 11 al celor mai bine platiti jucatori:

De Gea (15 mil. de euro/an) – S. Ramos (12 mil. de euro/an), Van Dijk (9 mil. de euro/an), Pique (8.5 mil. de euro/an) – Pogba (15 mil de euro/an), De Bruyne (19 mil. de euro) – Griezmann (20 mil. de euro/an), Messi (76 mil. de euro/an) – Bale (23 mil de euro/an), C. Ronaldo (31 mil. de euro/an), Neymar (30 mil. de euro/an)

Primului 11 al celor mai buni jucatori din lume:

Oblak (10 mil. de euro/an) – Alexander-Arnold (2.5 mil. de euro/an), S. Ramos (12 mil. de euro/an), Van Dijk (9 mil. de euro/an), Davies (5 mil. de euro/an) - De Bruyne (19 mil. de euro), Modric (10 mil. de euro/an) - Messi (76 mil. de euro/an) – Mbappe (20 mil. de euro/an), Haaland (4.5 mil. de euro/an), Neymar (30 mil. de euro/an)

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost depășit pragul de 100.000 de persoane vaccinate într-o singură zi în România
BRAT
Modifică setările cookies