Fotbal extern

Cum sa-i rezisti? "Diavolita" sexy care l-a despartit de sotie pe un ZEU din fotbal! E cu 26 de ani mai tanara si te lasa cu gura cascata

Fostul mare atacant argentinian Claudio Caniggia (53 de ani) a divortat la inceputul acestui an dupa o casnicie de lunga durata din care au rezultat si trei copii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2020, 19:05
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2020, 19:07

”Motivul” se numeste Sofia Bonelli, o tanara de 27 de ani lipsita de scrupule care l-a sedus pe sud-american, distrugandu-i familia.

Coleg cu marele Maradona in nationala Argentinei, Caniggia a tinut capul de afis al tabloidelor din tara sa natala atunci cand s-a aflat despre triunghiul conjugal soldat cu despartirea definitiva de Mariana Nannis. A fost un intreg scandal al declaratiilor, cu acuzatii dure intre cele doua femei. ”E o prostituata, il tine toata ziua drogat pe Claudio”, spunea Mariana despre Sofia, acuzand-o pe aceasta din urma de manipularea sotului sau.
 

  • Cum sa-i rezisti? Diavolita sexy care l-a despartit de sotie pe un ZEU din fotbal! E cu 26 de ani mai tanara si te lasa cu gura cascata

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mood ????

A post shared by @ sofybonelliok on

Intre timp, Sofia Bonelli si-a vazut de treaba, infiripandu-se adanc in inima lui Claudio Caniggia, care a si cerut-o in casatorie in noiembrie 2019, o propunere facuta intr-un cadru romantic, pe plajele din Mexic. Din pacate pentru cei doi, pandemia de coronavirus le-a incurcat planurile de nunta, programata initial in martie 2020, eveniment care a fost amanat pentru anul viitor.

Pana sa-si bage coada in familia lui Caniggia, ”diavolita” Sofia a cochetat cu jurnalismul si a obtinut o diploma de traducatoare in limba engleza.

Modifică setările cookies