Fotbal extern

Cum l-a "pedepsit" Federația Franceză pe Mbappe, după refuzul fotbalistului de a participa la o campanie de marketing

Kylian Mbappe se află în centrul unui scandal la echipa națională de fotbal a Franței.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 09:43
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 09:57

Prezent la acțiunea primei reprezentative, starul francez a ieșit în evidență la o campanie de marketing la care ar fi trebuit să participe toți jucătorii.

Cotidianul L'Equipe a dezvăluit faptul că Kylian Mbappe a refuzat să participe la o acțiune publicitară, fapt care ar fi creat animozități și nemulțumiri din partea sponsorilor reprezentativei Cocoșului Galic. 

Chiar dacă jucătorii convocați la echipa națională semneză un contract potrivit căruia acceptă să participe la campanii de marketing, Kylian Mbappe ar fi motivat faptul că nu își dorește ca imaginea să îi fie asociată cu a anumitor branduri, ținând cont de contractele pe care le are. 

Cum a fost "pedepsit" starul de la PSG

Noel Le Graet, președintele Federației, a dezvăluit că atacantul nu va primit nicio sancțiune disciplinară pentru ceea ce a făcut, dar a recunoscut că i-a trimis o înștiințare prin intermediul căreia i-a reamintit care îi sunt îndatoririle atunci când este convocat la echipa națională.

"Va exista o scrisoare din partea avocaților. I se va explica punct cu punct care a fost problema și ce trebuie să facă. Vrem să îmbunătățim lucrurile, iar jucătorii, staff-ul și sponsorii să fie fericiți", a declarat Le Graet.

Modifică setările cookies