FOTO ȘI VIDEO Cum a fost surprins Dan Petrescu după prima victorie obținută în Coreea de Sud

Dan Petrescu Coreea de Sud Jeonbuk Hyundai Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 17:08
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 17:07

Dan Petrescu a obținut prima victorie la Jeonbuk Hyundai, miercuri, contra formației Gwangju, în sferturile Cupei, scor 4-0.

La doar patru zile după ce a pierdut contra lui Gwangju la debut, în campionat, scor 0-2, Dan Petrescu și-a luat revanșa și a obținut o victorie la scor în Cupă. Toate cele patru goluri au fost marcate în repriza secundă: Song Min-Kyu (57), Cho Gue-Sung (63, 89) și Jun Amano (68).

Dan Petrescu a obținut prima victorie în Coreea de Sud, 4-0 contra lui Gwangju

Astfel, Jeonbuk Hyundai s-a calificat în semifinalele Cupei, adversara sa urmând să fie stabilită. Duelul din penultimul act se va disputa într-o singură manșă, pe 9 august, în timp ce finala este programată pe 26 și 29 octombrie (tur-retur).

După meci, Dan Petrescu a fost surprins alături de jucătorii săi în fața peluzei fanilor lui Jeonbuk. Antrenorul român, cu un zâmbet larg, a sărbătorit victoria și i-a aplaudat pe suporteri.

În campionat, situația lui Jeonbuk este ceva mai complicată. După 19 etape, echipa lui Dan Petrescu se află pe locul 8, cu 27 de puncte, la nu mai puțin de 20 de lungimi în spatele liderului Ulsan Hyundai.

Următorul meci al lui Jeonbuk este programat sâmbătă, 1 iulie, de la ora 12:00, contra celor de la Jeju, locul 4 în campionat.

Jeonbuk Hyundai este formația cu cele mai multe titluri câștigate în Coreea de Sud, nouă. Echipa lui Dan Petrescu a cucerit cinci trofee consecutive în perioada 2017-2021, iar în sezonul trecut a încheiat pe locul secund, sub campioana Ulsan Hyundai.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!