Costel Galca Polonia radomiak radom Fotbal extern

Costel Gâlcă, eșec rușinos în Polonia, contra unei echipe din Liga 4: "Ăsta i-ar fi fost sfârșitul dacă nu era vorba de bani"

Radomiak Radom, echipa antrenată de Costel Gâlcă, a suferit un eșec rușinos în Cupa Poloniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 20:36
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 20:35

Costel Gâlcă, eșec rușinos în Polonia, contra unei echipe din Liga 4

Miercuri după-amiază, în turul secund din Cupa Poloniei, Radomiak Radom a pierdut pe terenul lui Garbarnia, o formație din liga a patra, scor 1-2. Gazdele au condus cu 2-0 la pauză, iar trupa lui Gâlcă a reușit în actul secund doar să reducă din handicap.

  • 9.75 era cota la casele de pariuri pentru o victorie a celor de la Garbarnia contra echipei lui Gâlcă

Jurnalistul polonez Szymon Janczyk, de la publicația Weszlo, susține că, după acest eșec, doar eventualele compensații pe care ar trebui să le primească Costel Gâlcă în cazul unei demiteri îl țin pe antrenor în funcție.

"Sincer, dacă nu ar fi fost vorba despre bani, sunt convins că acesta era sfârșitul lui Constantin Gâlcă la Radom. În ultimele săptămâni a arătat la fel ca Fernando Santos - descurajat, fără energie, fără idei.

Antrenorul care a adus mult entuziasm în vestiar nu mai există. Acum trebuie să se gândească cum iese din această situație", a scris Szymon Janczyk.

Radomiak Radom are cinci meciuri consecutive fără victorie, în toate competițiie. În campionat, echipa fostului internațional român ocupă locul 9, cu 11 puncte acumulate în primele 9 etape.

Gâlcă a preluat Radomiak Radom în aprilie 2023. În 16 meciuri, tehnicianul a înregistrat 6 victorii, 3 remize și 7 înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!