Fotbal extern

Condamnari grele dupa incidentele de la meciul Romaniei la Budapesta. 3 suporteri au primit intre 2 si 3,5 ani de INCHISOARE

Ungurii platesc scump pentru incidentele provocate.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 08:25
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 08:37

Incidentele de la meciul dintre Romania si Ungaria nu raman fara urmari. Un politist a fost ranit usor si 18 persoane au fost puse sub acuzare, in urma incidentelor care au avut loc intre grupuri de huligani si forte de ordine. Dintre cele 18 persoane, 16 sunt acuzate de vandalism, iar doua de agresarea unui politist, dupa incidentele de joi si vineri, inainte si dupa meciul Romaniei de la Budapesta.

Fortele de ordine, mobilizate in numar foarte mare, au apelat la bastoane si gaze lacrimogene, suporterii turbulenti aruncand cu sticle, pietre si chiar ramuri de copaci. Pe distante de sute de metri strazile din jurul arenei erau pline de cioburi si mirosul de gaz persista la minute bune dupa ce politia a eliberat zona.

La aproape o saptamana de la incidente, trei dintre cei ridicati au fost condamnati la inchisoare. Unul dintre ei a primit 3 ani si 4 luni, altul 2 ani si 6 luni iar al treilea a primit 2 ani de inchisoare pentru incidentele provocate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!