Cei 10 jucatori care au fost "uitati" de FIFA! Oamenii de zeci de milioane de euro care nu sunt pe lista la Balonul de Aur

Autor: Sport.ro
Marti 28 Octombrie 2014, 17:39

	Cei 10 jucatori care au fost "uitati" de FIFA! Oamenii de zeci de milioane de euro care nu sunt pe lista la Balonul de Aur

Vezi aici lista celor 23 de jucatori nominalizati la Balonul de Aur.

Frank Ribery, Marco Reus, Thiago Silva, Robin van Persie, David Luiz, Kun Aguero, Koke, Godin, Hummels si Luis Suarez sunt cei 10 jucatori despre care presa din Spania scrie ca ar fi trebuit nominalizati la Balonul de Aur din acest an.

Ribery a fost printre cei mai buni jucatori de la Bayern insa a ratat Cupa Mondiala din cauza unei accidentari, in timp ce Thiago Silva si David Luiz au avut evolutii bune la Mondial, pana la umilinta cu Germania, 7-1 in semifinale.

Nici Reus nu a avut cea mai buna evolutie la Mondial, la fel ca si Aguero in atacul Argentinei. Koke si Godin au luat titlul cu Atletico dupa multi ani insa Spania si Uruguay nu au ajuns nici macar in semifinale la Cupa Mondiala.

Cel mai nedreptatit pare a fi Luis Suarez, cel care a fost exclus de pe lista dupa ce a castigat Gheata de Aur si a fost declarat cel mai bun jucator din Premier League sezonul trecut. Acesta plateste in continuare pentru gestul de la Mondial, cand l-a muscat pe Chiellini.

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies