harlem gnohere FCSB Royal Excel Mouscron Fotbal extern

GALERIE FOTO Ce urmează pentru Harlem Gnohere, după ce echipa lui s-a desființat. Nu a mai înscris de un an și jumătate

Harlem Gnohere a ajuns la 34 de ani și nu a reușit să înscrie în 11 meciuri în liga secundă belgiană, acolo unde a jucat în ultimul sezon pentru Mouscron.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 13:39
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 13:46

”Bizonul” care a ”rupt plasele” în Liga 1 pentru Dinamo și FCSB a prins doar două meciuri din postura de titular pentru Royal Excel Mouscron, iar restul au fost din postura de rezervă.

Harlem Gnohere, din rău în mai rău! Echipa lui s-a desființat și nu a mai înscris de un an și jumătate

Din această vară, Gnohere este liber de contract. Actuala sa echipă, la care a fost coleg și cu moldoveanul Virgiliu Postolachi, s-a desființat din cauza problemelor financiare uriașe.

  • Harlem Gnohere

Rămâne de văzut dacă ”Bizonul” își va găsi o echipă în scurt timp, pentru că este departe de forma pe care a arătat-o în perioada petrecută în România. Atacantul nu a mai înscris într-o competiție oficială din noiembrie 2020!

  • Gnohere a fost cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul 2017-2018

La Dinamo, unde a jucat timp de un sezon de jumătate, a marcat de 24 de ori în 58 de partide, în timp ce la FCSB a reușit chiar să devină golgheterul campionatului României în sezonul 2017-2018 (la egalitate cu George Țucudean).

Bilanțul la FCSB este și mai impresionant: 51 de goluri în 115 meciuri jucate în toate competițiile.

De-a lungul carierei, vârful de atac a mai jucat pentru Troyes B, Stade-Lausanne, FC La Tour, FC Bulle, Uania Geneve, RE Virton, RSC Charleroi, KVC Westerlo, Mouscron, Dinamo și FCSB. 

Modifică setările cookies