Când îl anunță Real Madrid pe Kylian Mbappe? Problema cu care se confruntă galacticii 

Real Madrid kylian mbappe Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2024, 10:49
Data actualizarii: Vineri 24 Mai 2024, 10:55

Kylian Mbappe a intrat în ultima lună de contract cu PSG și se pregătește pentru participarea la EURO 2024.

Atacantul francez urmează să semneze cu Real Madrid, însă nu a fost făcut un anunț oficial, așteptându-se disputarea finalei Champions League, dintre campioana din La Liga și Borussia Dortmund.

Problema pe care o are Real Madrid cu Kylian Mbappe

Finala de pe Wembley urmează să aibă loc pe 1 iunie, motiv pentru care anunțul oficial al mutării ar urma să fie făcut după această dată.

Kylian Mbappe va intra în perioada de pregătire cu reprezentativa Franței, iar contractul cu PSG se încheie pe 30 iunie, astfel că data de prezentare rămâne incertă.

Javier Tebas, detalii despre contractul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Președintele La Liga a vorbit despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Oficialul La Liga a dat ca sigur transferul lui Mbappe și a dezvăluit și detalii importante din înțelegerea pe care atacantul francez o va semna.

"Mbappe va fi la Real Madrid în următorul sezon. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar acolo sunt și Vinicius și Bellingham. Real Madrid va avea o echipă foarte bună. Bineînțeles că asta nu oferă nicio garanție că vor câștiga campionate", a spus Javier Tebas, conform Mundo Deportivo.

Întrebat dacă Kylian Mbappe poate câștiga trofeul Champions League alături de Real Madrid, Tebas a dezvăluit și durata contractului pe care fotbalistul francez îl va semna cu gruparea de pe "Santiago Bernabeu".

”Dacă a semnat pe cinci sezoane, are cinci sezoane de oportunități”, a spus președintele La Liga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!