Brazilia 2014 Fotbal extern

Brazilienii invata fotbal inainte sa scoata primele cuvinte! Gest superb in tara Mondialului: fiecare copil nascut astazi primeste o minge

►SPORT.RO: Viitorul - Astra marti 20:30 si Petrolul - Vaslui miercuri 19:00 ► PRO TV: Dinamo - Panduriimiercuri 21:30 si Steaua - Otelul joi 20:30. Bate Cupa!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Decembrie 2013, 14:44
Data actualizarii: Marti 03 Decembrie 2013, 14:46

Brazilienii invata fotbal inainte sa spune 'mama' sau 'tata' - este o vorba pe care multi fani au spus-o atunci cand i-au vazut pe Zico, Pele, Garrincha, Romario, Ronaldo, Ronaldinho si, mai nou, Neymar.

Mondialul din 2014, organizat in Brazilia, duce si mai departe proverbul, iar cei de la ADIDAS propun inca un motto, pe care il promoveaza cu un gest superb.

"Fiecare brazilian se naste cu o minge de fotbal la picioare", va deveni in aceste zile unul dintre cele mai cunoscute proverbe in 'tara cafelei'.

Fiecare copil care se va naste astazi, 3 decembrie, in Brazilia, va primi un exemplar al mingii Brazuca, balonul oficial al turneului final.

Mingea va fi lansata oficial maine, 4 decembrie, la Rio de Janeiro, iar numele sau a fost ales de peste 1 milion de brazilieni si descrie stilul de viata al acestui popor energic.

Brazuca va fi disponibila incepand de maine si in Romania.

Modifică setările cookies