Borussia Dortmund cere 100 mil €, Real Madrid propune o alta varianta! Ce superstar dau spaniolii la schimb pentru Aubameyang

Borussia Dortmund Aubameyang Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2016, 10:56
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2016, 12:15

"Pentru transferul lui Aubameyang vorbim de la 100 de milioane de euro in sus", i-a anuntat pe spanioli directorul sportiv al Borussiei Dortmund, Hanz Joachim Watzke.

Real Madrid e gata sa i-l ofere Borussiei pe Alvaro Morata, plus 70 de milioane de euro, pentru transferul lui Aubameyang, scrie astazi publicatia engleza The Sun.

Morata a fost cedat la Juventus in 2014 si a avut o crestere spectaculoasa in ultimele doua sezoane. Real si-a pastrat o portita pentru a-l lua inapoi - in contractul de transfer exista o clauza speciala de rascumparare de 35 de milioane de euro.

Suma totala vehiculata in aceasta noua schema de transfer, propusa de Real Madrid, se apropie de ceea ce a cerut Borussia. "Aubameyang va pleca doar pentru 100-120 de milioane de euro", a precizat directorul sportiv al nemtilor.

Aubameyang a fost un adevarat fenomen pentru Borussia Dormtund in ultimele trei sezoane. A marcat 76 de goluri, dintre care 35 doar in acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!