Blatter urmeaza sa ia decizia cea mare! Ce se intampla cu mondialul din 2022 dupa scandalul de mita ce a dus la 14 arestari

Blatter urmeaza sa ia decizia cea mare! Ce se intampla cu mondialul din 2022 dupa scandalul de mita ce a dus la 14 arestari

Sepp Blatter va muta Mondialul din 2022 din Qatar, anunta femeia care a facut valuri in lumea araba.

Phaedra Al-Majid face dezvaluiri explozive. Aceasta este in custodia FBI-ului fiind protejata ca martor in procesul intentat FIFA de catre autoritati.

Aceasta este unul dintre martorii principali in scandalul de mita ce a inconjurat forul mondial de fotbal in ultima saptamana. Phaedra a facut mai mult dezvaluiri socante in ultima perioada si a devenit o "tinta" pentru cei care risca ani buni de puscarie.

Phaedra a declarat intr-un interviu acordat Sunday on Mail ca Blatter va lua mondialul din Qatar si il va acorda unei alte tari, pentru a-si spala imaginea in fata autoritatilor. Acesta a ignorat toate semnalele venite din partea asociatiilor pentru protectia omului, care au inregistrat peste 1000 de morti in ultimul an dupa procesul agresiv de constructie a stadioanelor ce vor gazdui turneul final din 2022.

"Sunt oameni foarte suparati ca spun ceea ce stiu si sunt oameni si mai suparati pentru faptul ca sunt femeie, si una musulmana", a spus Al-Majid. FBI-ul a arestat pana acum 14 oameni ce urmeaza a fi trimisi in judecata. "Au toate probele necesare, vor fi condamnari", declara Phaedra.

Mai multi oficiali au fost acuzati de faptul ca au luat mita pentru a acorda turneul final Qatarului in 2022. Si turneul din Rusia, din 2018 este in pericol, desi oficialii rusi au declarat ca procesul nu are legatura cu turneul pe care urmeaza sa il organizeze ei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies