Blatter e pe punctul de a declansa cel mai mare scandal din istoria fotbalului! Ce a spus despre seicii care organizeaza CM 2022

Blatter e pe punctul de a declansa cel mai mare scandal din istoria fotbalului! Ce a spus despre seicii care organizeaza CM 2022

Informatii incredibile aparute in presa din Germania. Blatter a avut cateva remarci incredibile la adresa seicilor care organizeaza CM 2022, insa FIFA neaga totul.

Gafa de proportii facuta de Sepp Blatter. Presa din Spania scrie despre informatiile aparute in Der Spiegel, ce povestesc dialogul avut de seful FIFA cu reprezentantii Federatiei de fotbal din Norvegia.

Blatter le-ar fi spus acestora ca Mondialul din 2022 nu va mai avea loc in Qatar, dupa scandalul recent de coruptie, dar si ca arabii sunt "niste aroganti care cred ca pot cumpara totul cu banii lor". Blatter ar mai fi facut si alte declaratii incendiare, legate de tensiunile politice si religioase din zona araba, acuzandu-i pe seicii din Qatar ca sustin miscarea terorista din zona.

Der Spiegel nu spune care este sursa iar Fedaratia din Norvegia refuza sa comenteze incidentul. Singura reactie a venit din partea FIFA, un purtator de cuvand declarand ca nu este nimic adevarat, nici despre acuzatiile personale facute de Blatter, spunand ca mondialul ramane programat in Qatar.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum ar fi putut fi evitată tragedia din Onești, unde un bărbat a ucis 2 muncitori. Ce spune fiica agresorului
BRAT

Modifică setările cookies