Napoli Leicester City suporteri Fotbal extern Bătaie pe ”King Power”! Violențe între fanii lui Napoli și poliția britanică după meciul cu Leicester

VIDEO Bătaie pe ”King Power”! Violențe între fanii lui Napoli și poliția britanică după meciul cu Leicester

Italienii au fost conduși cu 2-0, dar au egalat în minutul 87.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 09:46
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 10:25

Fanii lui Napoli au fost implicați în conflicte violente atât cu suporterii lui Leicester, cât și cu poliția britanică, imediat după fluierul final al meciului de aseară din Europa League încheiat la egalitate, scor 2-2, pe stadionul ”King Power”. Tensiunile au izbucnit după ce un jucător al gazdelor, Ndidi, a fost eliminat în prelungiri, moment în care fanii celor două echipe au început să arunce cu scaune rupte, sticle de plastic și alte obiecte unii în alții. Intervenția forțelor de ordine, care au făcut un zid de protecție între cele două tabere, i-a întărâtat pe napoletani, care încercau să pătrundă în sectoarele unde se aflau suporterii lui Leicester.

  • Bătaie pe ”King Power”! Violențe între fanii lui Napoli și poliția britanică după meciul cu Leicester

Fanii lui Napoli au fentat restricțiile anti-Covid

Până la violențele din prelungirile partidei, fanii ambelor echipe au avut un comportament civilizat. În mod normal, din cauza restricțiilor anti-Covid, suporterii napoletani nu ar fi trebuit să fie prezenți pe stadionul lui Leicester. Unii dintre ei au reușit însă să facă această călătorie venind chiar și din alte țări. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!