Arbitrul care aranaja meciuri in schimbul favorurilor sexuale! FIFA l-a anuntat ca isi poate lua ADIO de la fotbal! Suspendare RECORD:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Ianuarie 2014, 09:16

	Arbitrul care aranaja meciuri in schimbul favorurilor sexuale! FIFA l-a anuntat ca isi poate lua ADIO de la fotbal! Suspendare RECORD:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Un arbitru din Liban a fost suspendat pe viata de catre FIFA si nu are voie sa mai arbitreze niciun meci dupa ce s-a demonstrat ca a aranjat un meci jucat in Singapore in schimbul unor favoruri sexuale.

FIFA i-a impus acestuia cea mai dura pedeapsa. Ali Sabbagh nu va avea voie sa arbitrez niciunde in lume, dupa ce a fost prins ca a aranjat un meci jucat in aprilie 2013.

Nici asistentii lui Sabbagh nu au scapat usor. Ali Eid si Abdallah Taleb au primit cate 10 ani de suspendare.

Intr-un alt caz de meciuri trucate, FIFA a impus o suspendare de 14 ani pentru arbitrul slovac Ivan Hodur, tot pentru meciuri trucate.

Jucatorii nu au fost nici ei feriti de aceste suspendari. Fostul jucator al lui DAC 1904, Marian Dirnbach, a primit 18 ani de suspendare, iar Tomas Huber, de la aceeasi echipa, 18 ani de suspendare.

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies