Antrenorul personal al lui Karim Benzema, atac direct spre staff-ul naționalei Franței: "Nu poți face asta unui jucător"

Karim Benzema Franta Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 20:53
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 21:03

Karim Benzema este indisponibil pentru Real Madrid la Campionatul Mondial al Cluburilor, din cauza unei accidentări. 

La începutul lunii februarie, galacticii s-au impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Valencia, însă a recidivat accidentarea lui Karim Benzema, cel care s-a confruntat cu mai multe probleme medicale în acest sezon.

Într-o intervenție la Radio Marca, antrenorul personal al atacantului francez a vorbit despre situația acestuia, acuzând staff-ul echipei naționale pentru suprasolicitarea lui. 

"Nu poți pune un jucător care tocmai a venit după o accidentare și după o călătorie de 8 ore, să se antreneze 100% într-o sală de greutăți", a declarat Javier Atalaya, făcând referire la pregătirea pe care Karim Benzema a făcut-o înaintea debutului Campionatului Mondial din Qatar. 

Karim Benzema nu ar mai fi fost dorit de Didier Deschamps
 

Pe parcursul Campionatului Mondial au apărut tot mai multe zvonuri, cum că Karim Benzema ar fi putut fi utilizat de Didier Deschamps (54 ani) în fazele superioare ale competiției. Această informație a fost întărită de spusele lui Danil Riolo, jurnalist RMC Sport. Acesta a susținut că deținătorului Balonului de Aur i s-a comunicat să forțeze la antrenamente, iar din această cauză accidentarea a recidivat. 

"Înainte de startul Cupei Mondiale, i-au cerut să forțeze la antrenamente, deși el nu voia. Apoi s-a accidentat iar, a fost o recidivă. Dar putea să fie pe banca de rezerve pentru meciul din optimi, dar în sferturile de finală ar fi fost recuperat complet.

Este un adevărat care trebuie spus: Karim Benzema merita mai mult respect. L-au luat de prost, apoi l-au dat afară. Mai mulți jucători importanți din lot, precum Lloris, Griezmann sau Giroud, au fost nemulțumiți că Benzema a plecat.

Deschamps a decis că nu-l vrea pe Benzema. Nu știe cum să gestioneze anumite personalități din vestiar. Știe să construiască un grup, dar nu e același lucru. Benzema reprezenta o problemă pentru el", a declarat Daniel Riolo pentru RMC Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!