Alibec rupe plasele în Grecia! A înscris din nou pentru Atromitos, dar echipa sa nu a reușit să câștige. Rotariu, integralist

Denis Alibec Atromitos Dorin Rotariu Fotbal extern Denis Alibec
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 19:53
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 19:57

Atromitos, echipa la care evoluează Denis Alibec și Dorin Rotariu, a remizat pe teren propriu, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0.

Cei doi atacanți români au fost titulari pentru gazde. Muniz a reușit să deschidă scorul pentru Atromitos în minutul 15, iar în minutul 35, Denis Alibec și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Atromitos, egal după ce a condus cu 2-0! Alibec a marcat, Rotariu a fost integralist

Atromitos a condus cu 2-0 la pauză, dar a fost egalată în partea secundă, Lamprou și Phellype au restabilit egalitatea și au reușit să aducă un punct pentru formația din Creta, care a terminat meciul în zece oameni.

Denis Alibec nu a terminat meciul în teren. A fost schimbat în minutul 63 cu Klonaridis, fostul atacant de la Panathinaikos și AEK Atena. Dorin Rotariu a fost, în schimb, integralist pentru gazde.

Atromitos rămâne pe penultimul loc în Grecia, cu 14 puncte, la patru puncte distanță de următoarea clasată, Lamia. Ultimul loc este ocupat de Smyrnis, care are zece puncte.

În următoarea rundă, Atromitos se va deplasa pe terenul celor de la Asteras Tripolis.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!