Ryan Giggs Ryan Giggs - proces Fotbal extern

Acuzat de violențe conjugale, marele Ryan Giggs nu scapă de probleme. Galezul rămâne în libertate condiționată până la noul proces

Probleme fără sfârșit pentru fostul star de la Manchester United. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Septembrie 2022, 13:35
Data actualizarii: Miercuri 07 Septembrie 2022, 13:43

Ryan Giggs, fostul star al echipei engleze de fotbal Manchester United, urmează să fie rejudecat în vara anului viitor în Anglia, pentru violenţe conjugale, după ce juriul nu a reuşit să se pună de acord în privinţa unui verdict în procesul iniţial, a anunţat miercuri un judecător. 

Ryan Giggs e acuzat că a agresat-o pe fosta sa parteneră

La sfârşitul lunii august, după trei săptămâni de audieri, jurul din primul proces a fost incapabil să se pună de acord asupra vinovăţiei fostului jucător şi antrenor al Ţării Galilor, în vârstă de 48 de ani, acuzat că a agresat-o pe fosta sa parteneră, Kate Greville, şi pe sora acesteia.

Din cauza numărului mare de dosare cu care se confruntă instanţele din Marea Britanie, o nouă dată de judecată a fost stabilită pentru 31 iulie 2023 şi este de aşteptat ca noul proces să dureze trei până la patru săptămâni, a precizat judecătorul într-o scurtă audiere la tribunalul din Manchester.

Ryan Giggs va rămâne în libertate condiţionată până la noul proces.

Giggs a pledat nevinovat la acuzaţiile aduse, care au fost formulate după o ceartă aprinsă ce a avut loc pe 1 noiembrie 2020, când poliţia a fost chemată la domiciliul său. Fostul mijlocaş galez a fost atunci arestat, apoi pus în libertate.

Ryan Giggs, 13 titluri de campion

La finalul procesului, după 20 de ore de deliberare, juriul nu a reuşit să se pună de acord asupra unui verdict, deschizând calea acestui nou proces pentru fostul internaţional galez, care a cucerit 13 titluri de campion în Premier League cu Manchester United.

Ryan Giggs a fost numit în ianuarie 2018 selecţioner al Ţării Galilor, funcţie din care a demisionat în luna iunie, spunând că nu doreşte ca acest caz pentru care este judecat să perturbe pregătirile echipei pentru Cupa Mondială 2022. Agerpres

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!