A recuperat mingea, a driblat tot si a sutat spre poarta goala. Ce s-a intamplat apoi intrece orice imaginatie! Faza bizara: VIDEO

A recuperat mingea, a driblat tot si a sutat spre poarta goala. Ce s-a intamplat apoi intrece orice imaginatie! Faza bizara: VIDEO

►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Daca etapa a 33-a din Primera Division a oferit in acest weekend o faza amuzanta, cand doi jucatori ai lui Levante au fost la un pas sa se dea cap in cap la o lovitura libera, fotbalul din Iran conduce de departe clasamentul celor mai bizare momente.

Nassaji Mazandaran si Shahrdari Yasuj s-au intalnit in aceasta saptamana intr-un meci din campionatul intern al Iranului, cele doua echipe devenind cunoscute pe internet dupa o faza demna de "Fotbal la Maxx".

Un jucator al gazdelor a scapat singur spre poarta, a driblat totul in cale, inclusiv pe portarul celor de la Shahrdari, si a sutat spre poarta goala. In mod incredibil, un fotbalist al oaspetilor, aflat la incalzire, a intrat in teren si a intervenit mai ceva ca un goalkeeper de clasa, respingand mingea care se indrepta spre gol.

Cum era de asteptat, arbitrul a oprit jocul si l-a eliminat pe fotbalist, insa nu a putut valida golul. Gazdele au beneficiat astfel doar de o lovitura libera indirecta, dar au castigat in cele din urma cu scorul de 2-0.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies