VIDEO A preferat o petrecere în locul funerariilor lui Pele? Filmarea care aruncă în aer scuzele prezentate de Neymar 

Pele Neymar PSG Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 12:46
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 12:51

Fostul fotbalist brazilian a încetat din viață pe 29 decembrie 2022, la vârsta de 82 de ani, iar la funeralii au fost prezenți mii de oameni.

Peste 150.000 de persoane şi-au luat rămas bun de la legendarul Pele, până marţi dimineaţa, la ora locală 05.00, la stadionul Vila Belmiro din Santos, anunţă O Globo.

Printre personalitățile care au mers să își prezinte condoleanțele s-a aflat și Gianni Infantino, președintele FIFA, care a anunțat că vrea ca fiecare țară să aibă un stadion denumit după legenda Pele, însă unul dintre absenții de marcă a fost Neymar. 

Potrivit presei internaționale, starul brazilian nu ar fi făcut deplasarea în Brazilia deoarece nu ar fi primit acordul clubului pentruun asemenea zbor.

"Parizienii vor conta pe Neymar la următoarele partide, mai ales că programul începutului de an este unul foarte aglomerat. O călătorie în Brazilia în acest moment al sezonului nu ar fi fost adecvată având în vedere ce partide o așteaptă pe PSG în luna ianuarie", au scris cei de la Mundo Deportivo.

Neymar a preferat o petrecere în loc de plecarea în Brazilia?

Cu toate acestea, suspendat pentru partida cu Lens de pe 1 ianuarie, Neymar a avut câteva zile în această perioadă, însă a preferat să rămână la Paris, fiind surprins la o petrecere, alături de cântăreața Ana Aoas și soția lui Marquinhos, Carol Cabrino. 

"A fost liber. Putea lua avionul pentru a ajunge la timp aici, dar nu a vrut. E zi de doliu național în Brazilia și tu te duci la petrecere când e priveghiul celui mai mare fotbalist din istorie? Niciun brazilian nu ar fi trebuit să se distreze în acea zi. E lipsă de respect", a spus Neto, fostul portar brazilian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Aoas (@ana.aoas)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!