Diego Armando Maradona Argentina Iosif Rotariu maradona Romania Fotbal extern

"A fost cel mai mare, un talent iesit din comun!" Iosif Rotariu, devastat de moartea lui Maradona! Amintiri de la CM 1990: ce a facut D10S dupa egalul cu Romania

Toate detaliile despre ce se intampla in Argentina sunt AICI. Diego Maradona a incetat din viata la varsta de 60 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Noiembrie 2020, 09:36
Data actualizarii: Joi 26 Noiembrie 2020, 16:37

Romanul care i-a tinut piept marelui fotbalist argentinian la Campionatul Mondial din Italia 1990, Iosif Rotariu, a vorbit despre moartea lui Maradona. 

Fostul stelist s-a declarat extrem de afectat de vestea care i-a socat pe toti iubitorii fotbalului. Rotariu si-a amintit de momentele petrecute in meciul de acum 30 de ani, incheiat cu scorul de 1-1. 

"Am primit vestea greu, parca s-a rupt ceva din mine. Sunt fara cuvinte. Am fost aproape de el, a fost un idol de-al meu, l-am considerat cel mai mare fotbalist din istoria fotbalului mondial, un talent urias. Fiind si aproape de el la Cupa Mondiala, s-a rupt ceva din mine. Sunt fara cuvinte... 

Poti sa uiti un meci contra lui Maradona, cand il intalnesti o singura data in viata? Cine stie cati jucatori au avut posibilitatea sa-l intalneasca? Au fost unele intrari mai dure, mai agresive, ca nu aveam alta modalitate de a-l opri, a fost cel mai bun din istorie. Avand si emotiile de pe teren atunci, am apelat la toate mijloacele posibile sa-l anihilez. Nu aveam intentia de a-l lovi, sa fiu agresiv din start, sa-mi pun in minte sa-l lovesc si sa-l scot din joc.

Dupa meci am fost aproape de el cand s-a fluierat finalul, mi-am scos tricoul de pe mine fiind aproape de el, am vrut sa fac schimb, dar era si el suparat, nervos, era normal, l-am si faultat si eu, si altii, iar jocul nu a iesit cum se astepta el. Normal ca era nervos si mi-a aruncat tricoul in iarba si mi-a zis cateva cuvinte, nu am inteles. Normal ca l-a schimbat cu Gica Hagi pentru ca era normal sa schimbe cu Hagi, nu cu mine. 

Daca n-ar fi facut si celelalte lucruri in afara terenului, n-ar fi fost om de televiziune, om de show, n-ar fi fost el.  Era un om complex pentru toata lumea, nu doar ca fotbalist. Ca talent, Maradona a fost cel mai mare, un talent iesit din comun", a declarat Iosif Rotariu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!