VIDEO EPIC! S-au dat cu masinile de F1 prin centrul orasului si pe malul marii! Imagini de senzatie

In weekend era programat Grand Prix-ul Olandei in F1. Ar fi fost primul Mare Premiu desfasurat in Olanda dupa mai bine de 35 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Mai 2020, 20:59
Data actualizarii: Luni 04 Mai 2020, 20:59

Cum calendarul sezonului de F1 a fost dat peste cap de pandemia de coronavirus, Verstappen si colegul Albon le-au oferit olandezilor o cursa cat se poate de reala!

Masinile lor au plecat intr-o goana nebuna printre containerele din portul Rotterdam, apoi au trecut prin fata morilor de vant si a serelor de flori celebre in toata lumea. Strazile Hagai au simtit si ele ca iau foc sub rotile monoposturilor de la Red Bull.

  • VIDEO EPIC! S-au dat cu masinile de F1 prin centrul orasului si pe malul marii! Imagini de senzatie

"Daca nu putem participa la o cursa de F1, cred ca e minunat sa le oferim ceva unic fanilor. In mod normal, vezi monoposturile de F1 doar pe circuit, dar ne place sa facem lucrurile diferint, cum au fost cursele pe zapada sau pe plaja", a spus Verstappen.

Jeffrey Herlings, campionul mondial la MXGP 2018, a completat show-ul cu o serie de sarituri senzationale pe plaja de langa Haga.

Filmarile pentru clip au fost realizate inainte de impunerea restrictiilor de circulatie a persoanelor din cauza COVID-19. Mobilizarea a fost masiva: circulatia pe drumurile nationale a fost inchisa, iar pentru realizarea clipului au fost folosite camere mobile de mare viteza si multiple drone.

Modifică setările cookies