Transferul lui Verstappen la Mercedes "e aproape făcut", anunță un fost pilot din F1

Max Verstappen Mercedes Red Bull Racing F 1 Max Verstappen
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Martie 2024, 09:44
Data actualizarii: Duminica 24 Martie 2024, 09:44

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri în legătură cu posibila plecare a campionului mondial Max Verstappen (26 de ani) la Mercedes AMG.

Olandezul mai are contract cu Red Bull Racing până la finalul sezonului 2028, iar recent a declarat că nu are de gând să părăsească echipa până atunci. Cu toate acestea, un fost pilot din F1 și comentator pentru Sky Sports, Johnny Herbert (59 de ani), a oferit detalii din culise.

Herbert: "Verstappen e aproape de Mercedes"

Johnny Herbert a dezvăluit că în spatele camerelor se discută tot mai intens despre trecerea lui Verstappen la Mercedes:

"Din ce am auzit, e aproape de Mercedes. În același timp, e posibil ca Verstappen să încerce doar să arate cât de puternic a devenit.

Nu cred că ar fi o mișcare prea inspirată pentru Max. Mercedes s-a chinuit în ultimii ani și încă nu are o mașină competitivă. Max Verstappen e cea mai importană piesă de la Red Bull Racing, fără el nu ar avea aceste rezultate. Un alt pilot nu cred că ar putea să reprezinte echipa la fel de bine", a declarat Herbert, citat de Planetf1.

Ce spune Max Verstappen

Pilotul Red Bull Racing a fost întrebat în Arabia Saudită ce părere are despre o eventuală mutare la Mercedes.

"Toto (n.r Toto Wolff) şi cu mine am avut momentele noastre. Este normal între două echipe care se luptă pentru campionat, dar respectul a fost mereu prezent.

Din partea mea, asta nu schimbă nimic. Nu ştiu ce se va întâmpla după 2028, dacă voi mai rămâne în Formula 1. Sunt fericit la echipă şi intenţia mea este să fiu aici, în final", a declarat Verstappen.

Pilotul Max Verstappen a câștigat ultimele trei campionate în Formula 1. În acest sezon a pornit perfect și are prima șansă pentru a câștiga, din nou, titlul la piloți.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!