Moment fabulos cu Sandu Lungu. "S-a urcat in lift cu mine un brazilian de 2 metri si 170kg" Ce s-a intamplat apoi e de poveste

Moment fabulos cu Sandu Lungu. "S-a urcat in lift cu mine un brazilian de 2 metri si 170kg" Ce s-a intamplat apoi e de poveste

Sandu Lungu se bate in direct la Sport.ro pe 31 august, in gala Fight Night de la Galati.

Sandu Lungu se pregateste de inca un meci in cusca. Dupa victoria rapida in fata colosului polonez Andrej Kulik, Lungu va da piept cu Mahmoud Hassan, in gala de pe 31 august, de la Galati.

Acesta a raspuns unor intrebari adresate de fani pe pagina de Facebook a promotiei RXF. Lungu a povestit si un moment de acum peste 20 de ani, de la campionatul mondial de Judo de Egipt, cand a iesit campion mondial la juniori.

"A fost o aventura speciala pentru mine in primul rand pentru ca am fost pe cheltuiala proprie, Federatia s-a plans atunci ca nu are bani sa duca pe nimeni la acea competitie. Tin minte ca eram deja cazat in hotelul respectiv, in Egipt, cand am urcat la etaj cu un alt competitor din Brazilia, de 2 metri si ceva si 170 de kilograme. Nu uit cand mi-a zis liftierul ca dansul va castiga. Am inghitit in sec si a doua zi i-am batut pe toti, inclusiv pe acel brazilian. Pentru mine a fost ceva special acel concurs, a fost varful de lance, din pacate sunt singurul campion mondial la masculin la Judo.", povesteste Sandu Lungu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INTERVIU. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui: „Prețurile de pe litoralul românesc sunt foarte mari”
BRAT
Modifică setările cookies