"Bombardierul" Pascu ataca una dintre centurile importante din Europa! Ce revansa are de luat: "Ii e frica sa lupte cu mine"

"Bombardierul" Pascu a reusit 8 victorii si 2 infrangeri in ultimele 10 meciuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Septembrie 2015, 12:34
Data actualizarii: Luni 07 Septembrie 2015, 12:51

"Bombardierul" Pascu se pregateste sa revina in cusca in aceasta toamna. Sportivul de la Absoluto si Ministry of Martial Arts a luptat ultima data in decembrie, la Bucuresti, cand l-a finalizat pe Felipe Salvador in prima runda, dupa un armbar spectaculos.

Pascu are ca obiectiv in aceasta toamna centura BAMMA, una dintre cele mai puternice promotii de MMA din Europa, acolo unde a devenit challenger anul trecut, dupa ce l-a invins pe Lee Chadwick la decizie. De altfel, fostul detinator al centurii la categoria mijlocie in BAMMA a semnat cu UFC, acolo unde a disputat deja 2 meciuri.

"Vreau sa revin in forta in acest an si sa castig centura BAMMA, la care sunt challenger. Din pacate, din cauza unor probleme am fost nevoit sa iau o pauza la inceputul anului insa m-am antrenat toata vara pentru a incheia anul in forta", a spus Ion Pascu pentru www.sport.ro.

Ultimii 3 ani au fost de vis pentru "Bombardierul" Pascu, acesta reusind 8 victorii, din care 7 inainte de limita, si doar 2 infrangeri, din care una extrem de controversata in fata lui Jack Hermansson, intr-o gala in Iordania. "Vreau sa imi iau revansa in fata lui, nu a fost corect ce s-a intamplat. Daca nu era "de-al casei" nu castiga decizia. E campion in alta promotie, in Cage Warriors, si nu imi da revansa, ii e frica sa nu ii iau centura", a spus Pascu.

CITESTE SI

Modifică setările cookies