West Ham isi trimite tot lotul la spital inaintea meciului cu Astra! Indicatiile GENIALE primite de fanii englezi care vor sa vina in Romania

West Ham isi trimite tot lotul la spital inaintea meciului cu Astra! Indicatiile GENIALE primite de fanii englezi care vor sa vina in Romania

Ca de fiecare data, englezii care vor sa vina in Romania pentru un meci de fotbal sunt atentionati sa fie vigilenti in privinta hotilor.

Astra se pregateste de unul dintre cele mai importante meciuri din istoria sa. Returul cu West Ham este, alaturi de dubla cu Lyon de anul trecut, momentul de top al Astrei. West Ham a condus in tur cu 2-0, dar trupa lui Sumudica a reusit sa faca o repriza secunda magnifica si sa egaleze.

Inainte de a veni in Romania, jucatorii lui West Ham au fost trimisi la spital pentru analize amanuntite. Clubul se pregateste in aceasta saptamana de startul campionatului din Anglia si vrea sa se asigure ca toti jucatorii sunt la capacitate maxima.

Fanii englezi care vor sa vina in Romania au primit indicatii speciale inainte de meciul cu Astra: "Alcoolul este interzis la meci. Fanii care vor veni bauti nu vor fi lasati pe stadion, iar bautul pe strazi nu este permis si veti putea fi amendati cu 50 de euro"

"Urletele pe strazi dupa ora 22:00 in afara stadionului ar putea sa se lase cu arestari. Orice probleme cu drogurile sau incidente sexuale vor fi tratate cu seriozitate. Varsta legala pentru a intretine relatii sexuale este de 18 ani"

"Atentie la furturile marunte, care apar de obicei in grupuri organizate in care se afla si copii. De obicei atentia victimelor este distrasa in timp ce alte persoane incearca sa le fure obiectele de valoare"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies