Europa League

"Villarreal termina pe primul loc, Steaua pe doi!" Cum vede Radoi grupa Stelei! FOTO - Echipa care a jucat cu Villarreal in 2005

Steaua a picat in grupa cu Villarreal, Zurich si Osmanlispor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 August 2016, 18:14
Data actualizarii: Vineri 26 August 2016, 18:37

Mirel Radoi a jucat in dubla Stelei cu Villarreal din 2005, cand spaniolii s-au calificat dupa 2-0 in Spania, si 0-0 la Bucuresti. 

Steaua in 2005, cu Villareal, 0-0 pe Ghencea:

Khamutovski - Ogararu, Ghionea, Radoi, Petre Marin - Oprita, Dorinel Munteanu, Paraschiv, Andrei Cristea - Dica, Dinita

Fostul jucatori si antrenor al Stelei a comentat si tragerea la sorti: "Cred ca Villarreal va fi prima si Steaua pe doi. Cu siguranta Rusescu va avea ceva emotii in fata fostilor colegi. Va fi o incarcatura aparte pentru el. Sper sa marcheze cu celelalte echipe din grupa, nu cu Steaua. 

Pentru Steaua ar fi mai bine sa joace la inceput cu Villarreal, ca sa nu depinda de acest rezultat. Eu cred ca Steaua are valoare sa se lupte cu echipa spaniola. Cand am jucat noi cu Villarreal era o echipa diferita de cea de acum. Atunci era o echipa organizata foarte bine, cu jucatori puternici, cu multi sud-americani.

Spaniolii investesc continuu, au vazut ca doar asa poti face performanta. Ar trebui sa se inteleaga asta si noi, nu sa ne bucuram ca vindem un Gardos odata la nu stiu câti ani. Pe Stanciu eu l-as vinde acum, pentru ca e intr-o forma buna. Ar putea sa mentina si ceva procente din vanzarea lui", a declarat Radoi la Dolce Sport.

Mirel Radoi a comentat si grupa Astrei, campioana urmand sa evolueze cu Roma, Viktoria Plzen si Austria Vienna: "Cu Roma cred ca e diferenta ca intre Villarreal si Steaua. Astra se concentreaza mult mai bine la meciurile internationale, jucatorii probabil se gandesc la faptul ca sunt vazuti in Europa la aceste meciuri".

CITESTE SI

Modifică setările cookies