VIDEO: ZERO pe linie: Steaua 0-1 Fener! Vezi REZUMAT!

Autor: Sport.ro
Vineri 23 Octombrie 2009, 01:42

Steaua a pierdut primul razboi cu turcii. Fenerbahce a fost un adversar greu pentru jucatorii lui Stoichita, care au uitat sa dea gol. In trei meciuri jucate in Europa League Steaua nu a inscris niciun gol si este pe ultimul loc in grupa H.

Cu bilete date doar cu buletinul si cuponul de pensie, Steaua a avut sansa in prima repriza cu Fenerbahce - Zapata a fost ingerul pazitor. A scos suturile lui Kazim Kazim de doua ori.

Kazim Kazim nu a mai dat gres in a doua repriza - a deschis scorul din pasa lui Roberto Carlos. Kapetanos a fost ghinionistul serii - a ratat cele mai mari ocazii ale Stelei. Grecul a fost sustinut din tribuna de parintii sai , veniti pentru prima data in Romania la un meci al Stelei. Nici Dayro Moreno, intrat in a doua repriza nu a putut sa ajute Steaua

S-a terminat 1-0 pentru Fenerbahce si Steaua e ultima in grupa cu 2 puncte. In celalalt meci al grupei, Serif Tiraspol a reusit surpriza serii dupa ce a batut pe Twente cu 2-0.

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski, 17. Baciu, 24. Ghionea, 5. I. Rada - 7. Szekely (23. D. Moreno '67), 26. Bicfalvi (25. Onicas '42), 14. Toja, 16. Nicolita - 9. Kapetanos, 11. Surdu. Antrenor: Mihai Stoichita.

Fenerbahce: 1. Volkan - 77. Gokhan Gonul, 58. Bilica, 6. Lugano, 3. Roberto Carlos - 66. Mehmet Topuz, 5. Emre, 27. Santos (17. Bilgin '89) - 16. Cristian, 20.Ozer (6. Vederson '71) - 8. Kazim (21. Selcuk '86). Antrenor: Christoph Daum.

Cartonase galbene: Bicfalvi '19, Golanski '37, Toja '88 / Lugano '28, Kazim '45+2, Emre '82, Gonul '90.

Meciul a fost condus de o brigada din Scotia formata din Douglas McDonald (central), William Conquer si Graham Chambers (asistenti). Asistentii suplimentari au fost Alan Muir si Steve Conroy, iar rezerva Steven Mclean. Delegatul UEFA a fost desemnat norvegianul Svein Johannessen, iar observatorul pentru arbitri a fost ungurul Laszlo Vagner.

Meciul de pe arena Steaua a fost urmarit de aproximativ 14.000 de spectatori, intre care s-au aflat si aproape 1.200 de fani ai oaspetilor.

O parte a fanilor care il contesta pe finantatorul Stelei, Gigi Becali, a stat la tribuna a II-a. Peluza Sud a fost ocupata de aproximativ o suta de persoana, iar Peluza Nord a fost doar pe jumatate ocupata.

La prezentarea echipelor, antrenorul Mihai Stoichita a fost singurul huiduit.
Suporterii au continuat sa-l conteste pe finantatorul Gigi Becali, iar majoritatea spectatorilor au aplaudat gestul lor.

Galeria echipei Fenerbahce a aprins aproximativ 20 de torte, la inceputul primei reprize.

*Rezumatul poate fi urmarit doar de utlizatorii din Romania doar din cauza restrictiilor impuse de UEFA.

FULLSCREEN
Autoritățile vor prelungi restricțiile din București. Ce excepții sunt de Paște
BRAT
Modifică setările cookies