VIDEO | Portarul Spider-Man si o faza nebuna in Europa League! Legia a inscris cel mai CHINUIT gol al competitiei

VIDEO | Portarul Spider-Man si o faza nebuna in Europa League! Legia a inscris cel mai CHINUIT gol al competitiei

Meciul dintre Legia Varsovia si Trabzonspor a oferit una dintre cele mai spectaculoase faze ale serii de Europa League. Ambele echipe erau calificate inaintea ultimei etape, astfel ca intalnirea nu a avut decat miza ordinii in care acestea aveau sa incheie grupa.

Legia Varsovia (Polonia) si Trabzonspor (Turcia) erau deja calificate in saisprezecimile Europa League inaintea ultimului meci din Grupa L. Cele doua echipe si-au disputat, insa, suprematia grupei la Varsovia, acolo unde Legia s-a impus in cele din urma cu 2-0.

Trabzonspor, echipa de care apartine si stelistul Alex Bourceanu, a inceput prost meciul, iar un fundas al formatiei turce si-a bagat mingea in propria poarta.

Chiar si asa, polonezii de la Legia nu s-au multumit cu avantajul minim pe tabela si au incercat sa demonstreze ca merita sa castige grupa. Acestia au atacat in continuare poarta lui Ozturk, iar golul de 2-0 a fost unul cu adevarat "nebun".

Legia a avut nevoie de 4 suturi in aceeasi faza pentru a-l bate pe Ozturk, care a intervenit senzational de doua ori, pentru ca mai apoi sa fie salvat si de bara. La al patrulea sut, insa, trimis de Orlando Sa, mingea a intrat in poarta. Dar nu oricum, ci dupa ce Belkalem a respins de pe linia portii chiar in portarul Ozturk, cel care a reusit performanta de a fi si erou, si demon, in aceeasi faza.

Rezumatul partidei poate fi vazut AICI

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies